Semestern är här

Jag trodde aldrig att den här semestern skulle komma men nu är den äntligen här.
Och den kunde inte börja mycket bättre. Eller jag hade ju gärna sluppit grävmaskinen utanför fönstret klockan sju på morgonen men just nu är vi så trötta att vi somnar ifrån den ändå.

Vi började semestern på fredag kvällen med kräftor hemma hos pappa. Lördag blev fika på torget med hjärtats mamma och mormor, en sväng till Biltema, köpte en cykel till mig, på kvällen fick vi besök av Johanna och Jonas och lilla Noah såklart och vi grillade och spelade spel. Söndag bjöd på en lång sovmorgon, mathandling, promenad med Bamse, pappa och hjärtat monterade ihop min cykel och sedan blev det en lugn kväll framför tv:n.

Igår började semestern på riktigt och jag körde en ordentlig storstädning eftersom vädret ändå inte var jättefint på förmiddagen. Eftermiddagen bjöd på fint väder och det blev ett besök till Liseberg där vi träffade släkten från Tjörn. Jättemysigt. Sista Allsången var jättebra då min favorit Tomas Ledin var med. På väg hem stannade vi och grattade mamma och pappa på deras 30 åriga förlovningsdag.
Var hemma och vid elva och då kröp vi i säng.

Tisdag idag och dagen har bjudit mestadels på fint väder. Vi hoppade upp på cyklarna runt tolv och hade planer på att cykla mot Askim men då molnen var kolsvarta åt det hållet cyklade vi till Fiskebäck istället. Där åt vi vår medhavda frukost och jag tog årets premiärdopp i havet. Så kallt i början men efter en stund i så var det hur gått som helst. Några timmar fick vi där sedan började det blåsa upp så då åkte vi hemåt till vår balkong istället. Där har vi sedan suttit hela eftermiddagen och när klockan slog åtta flyttade vi in till soffan och kikade på Allsång på Skansen.
Nu sitter M framför datorn och jag slötittar på Beck och kikar runt på nätet.

Vi hörs snart igen!

Puss och kram

Augustimånad

Hej på er!
Jösses vad jag var dålig på det här med bloggandet i juli månad. Skämmas borde jag göra.
Men nu är jag på gång igen. Och snart får jag ju massa tid över för på fredag vankas det semester i tre hela långa veckor. Som jag och hjärtat längtar. Sena kvällar, lång sovmorgon, mysiga frukostar på balkongen i (förhoppningsvis) solen och en massa äventyr. Största äventyret blir utlandsresan till Kreta. Har ni några tips på vad vi inte får missa eller något smultronställe så får ni hojta till.

Vad som hänt det senaste får jag ta i ett senare inlägg för nu ska jag ta tag i dagens arbete så jag slipper sitta här till sju som de andra dagarna denna veckan.

Ta hand om er så hörs vi snart igen, jag lovar!

Puss

RSS 2.0