Fredag och lördag

Jobbade fram till tre på eftermiddagen och tog sedan bussen direkt ner till Heden för att se Sports 98:or förlora sin 16-delsfinal i ösregn. Jättetråkigt men de kämpade väl allihop.

Kvällen spenderades sedan tillsammans med Johanna, Jonas och lilla Noah hemma hos dem. Det blev mat från pizzerian, tjöt, bebismys och en omgång Chicago.
Kom hem runt ett och somnade bums och sov fram till elva på lördag förmiddag.

Lördagen spenderades på balkongen och i soffan på förmiddagen medans M var iväg och såg fotboll hos killarna. Eftermiddagen och kvällen bestod av god mat och gott sällskap i Kungälv hos Mike och Jennie. Åkte därifrån runt två och släppte av en vän till dem på vägen så vi var hemma i sängen runt halv fyra.

Söndagen började med en härlig långpromenad tillsammans med Johanna och Noah sedan kom migränen och jag fick tillvringa resten av dagen i ett mörkt och svalt rum. Orkade mig upp för lite mat och en sväng med dammsugaren, vilket resulterade i värre migrän, väldigt smart drag.

En härlig helg med mycket vänmys. Det gillas starkt här hemma!

Nu kör vi uppdatering

Migrän = väldigt dålig uppdatgering.

Men jag tänkte ta igen det nu och köra flera dagars uppdatering på en och samma gång.

Torsdag 7 juli

Börjar med att gratulera Sports flickor födda 98 till serievinnare.
Jag var nere på Valhalla igår och såg de sista matcherna och de är verkligen duktiga. Kul att man själv tränat dem en gång i tiden. Alla har blivit så stora. Skjutit iväg på längden har de också gjort.

Mellan matcherna som spelades igår kväll åkte jag och M till Pasta House och åt en underbar pastarätt. Jag vet, pasta är väldigt mycket fusk men nu kör vi igen. Vi tänker inte följa det helt slaviskt. Däremot kommer vi ta bort godis och sådant skit. Finns så mycket god frukt nu som är så mycket godare.

Kom hem runt halv tio så då hoppade jag i säng med en gång och började läsa. Tror jag han två tre sidor sedan somnade jag.

Onsdagskväll

Vilken fin ondag det blev.
Jobb mellan sju och fem. En sväng till Frölunda Torg för ytterligare ett paket till Amelie, hem och hämta det stora paketet som jag gick utan i morse och sedan vidare hem till Helén och Patrik för ett årskalas.
O vilket fint kalas. Det bjöds på god mat i form av kassler, ananas, majs, gurka, potatissallad och bröd. Till efterrätt blev det en underbart god pannkakstårta.
I present av mig, M och lillasyster fick Amelie en rosa Bobby-car och sedan köpte jag ett halsband i silver med en berlock som ett hjärta med texten "Little princess". Hon verka nöjd och glad med sin lilla bil. Nycklarna till bilen och en rosa "Iphone" fick hon när vi var i Danmark i söndags :)

Kom hem runt åtta och slängde ihop lite middag. Kör Lchf nu jag och M så det blir en massa spännannde recept. Skriver mer om det en annan dag för nu ska jag slänga mig i säng.

Sverige besegrade precis Usa i damfotboll med 2-1.

Sov gott och puss och kram

6 juli 2011

För ett år sedan pep det i mobilen och på skärmen kom det upp en bild på en liten prinsessa.
Prinsessan Amelie.
Tiden går fort. Idag fyller du ett år och det ska vi fira med paket och pannkakstårta.
Grattis älskade lilla Amelie!

Även ett stort grattis till min Helén och hennes Patrik som idag har varit föräldrar i ett år.


Lördag-tisdag

Usch så gick hela helgen och måndagen utan att jag skrev en enda rad.
Jag har helt enkelt inte hunnit med. Helgen var fullspäckad med roliga grejer.

I fredags vet ni vad jag gjorde, ansiktsbehandling, flytthjälp, mys i soffan med hjärtat med tacos.

I lördags blev det en härligt lång sovmorgon, lite läsning på balkongen i värmen, en lång dusch, en sväng till Frölunda Torg för en fika med M´s mamma, mormor och bror, ett besök på Rusta där vi köpte en grill, hem till Johanna och Jonas för att titta på deras underverk, fick hålla, kramas och pussas med lilla Noah, hem till oss igen för att förbereda inför kvällens grillning. Klockan sex kom de första vännerna och halv tre på natten/morgonen skickade jag ut de sista.

På söndagen ringde klockan redan halv åtta. Två väldigt trötta människor var det som satte sig i bilen halv nio för att åka till Danmark med Helén, Patrik och Amelie och två av deras vänner med barn. Trots trötthet blev det en rolig och mysig dagsutflykt. Vi åt god frukost, spelade på automaterna, lekte med barnen, strosade i Danmark, åt en god middag på vägen tillbaka, köpte lite godis och dricka och spelade lite mer.
Vi var hemma runt sju och då la vi oss i soffan och somnade typ på fem minuter.

Igår var det måndag igen och ännu en vecka med jobb. Vi längtar båda två till semestern om fem veckor. Den har aldrig förut känts så långt bort.
Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma med en snabbvisit av Annette som ville låna två klänningar. Har man runt 70 stycken så får man allt lov att låna ut dem ibland så att de blir använda. :)

Tisdag idag då och det innebär lite ner jobb. Eftermiddagen och kvällen får nog även idag spenderas hemma då jag känner mig hängig och trött. Märks att man sovit alldeles för lite i helgen.

Puss och kram

Väderomslag

Sol, sol i moln, sol, sol i moln. Så kan vi sammanfatta fredagen fram till lunch.
Det gör inte så mycket. Veckans bästa dag är ändå här och det är lite lugnare på kontoret än vanligt.

Gårdagen spenderades här till fem och sedan var jag hundvakt med allt vad det innebär, typ promenad och gos :)
Till middag serverades det egenfångad fisk av min älskade M. Pappa kom förbi och sa hej och vi  tog en promenad och hämtade bilen som var inne på reperation. På kvällen kom Cattis och Erica förbi. Himla skoj att se dem igen. Bokade in en övernattning hos Cattis i nya lägenheten i Trollhättan i slutet på juli.
Kvällen slutade i sängen med boken. Det var min torsdag det.

Idag ska jag iväg på ansiktsbehandling efter jobbet :) Ikväll hjälper vi kusinens pojkvän att flytta. Han bor mitt över gården bara. Efter det blir det nått gott till middag tror jag och fira att helgen är här igen. Äntligen!

Puss och kram

RSS 2.0